Dissabte, II Mig Any de Carnestoltes a Pego, intentant recuperar els orígens

A les 23:30h. concentració de colles i públic en general a la Plaça de l’Ajuntament per a, a ritme de batucada, desfilar fins el Passeig Michel, on els espera una macrodiscomòbil i l’entrega dels premis a la Millor Disfressa i a la Millor Colla Disfressada, que avaluarà el jurat composat per membres de la Junta Central de Moros i Cristians.
Es recupera en aquesta II edició del Mig Any de Carnestoltes de Pego l’atorgar premis a les millors disfresses, individual i col•lectiva. Una manera, indicava Tamarit, d’intentar “recuperar els orígens” perduts del Carnestoltes de Pego. Uns canvis que, segons avançava el regidor de Festes, s’estendran al Carnestoltes de l’hivern.

Per a optar a algun dels dos premis que s’atorgen enguany no s’ha de complir cap requisit especial. Això sí, “volem que la gent siga original”, declarava el titular de Festes. Apuntava Raül Tamarit que el jurat estarà composat per membre de la Junta Central de Moros i Cristians i Ràdio Pego es posava en contacte amb la presidenta de la Junta, Fani Vicens, per a indigar amb quin tipus de jurat s’enfrontaran els participants a la desfilada del Mig Any de Carnestoltes. La seua resposta: “Voldríem ser un jurat objectiu. Ens agradaria poder valorar el que la gent s’haja treballat el trage i que siga alguna cosa divertida i que caracteritze la festa de Carnestoltes”.

Apuntava Vicens una dada important, “els premis es donaran a la gent que acudisca a la desfilada”. A més, anunciava que els guardons es donaran “només arribem al Passeig Michel”. Però la JCMC no només serà el jurat dels premis, sinó que a més s’encarregarà de la desfilada i de portar la barra situada al Passeig Michel.

El regidor de Festes, caut, ha estat seguint les previsions de l’oratge i tot apunta que la nit de dissabte estarà estelada. Recordava que és una festa oberta a tothom, sense parets, tanques o impediments per a entrar, que es durà a terme en un lloc públic i obert com és el Passeig Michel i per tant és gratuït.

Tots dos, tant el regidor de Festes com la presidenta de la Junta Central de Moros i Cristians convidaven a tothom a gaudir de la festa que oferirà Pego aquest dissabte.622 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!