Pego rebrà 32.522 euros de subvenció de l’Emcorp 2020

Labora, -el Servei Valencià d’Ocupació i Formació-, ha publicat aquest dilluns el llistat de les 522 entitats locals de la Comunitat Valenciana que han resultat beneficiàries de la subvenció Emcorp emmarcada en el Pla Avalem Experiència. L’Ajuntament de Pego s’hi troba en el llistat, i, com s’indica, rebrà 32.522 € de l’Emcorp 2020.

Gràcies a aquesta subvenció, al voltant de 1.100 persones desocupades de més de 30 anys de tota la Comunitat Valenciana obtindran un contracte de treball d’almenys sis mesos per a realitzar obres o serveis d’interés general en aquestes entitats locals.

Aquestes ajudes s’emmarquen en Avalem Experiència, un projecte posat en marxa pel Consell a través de Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, per a donar suport a la inserció laboral de les persones desocupades.

L’import de les subvencions es destinarà al finançament dels costos salarials i la cotització a la Seguretat Social de les persones contractades. Els contractes han de tindre una duració de, almenys, sis mesos a jornada completa.

Les persones participants en aquest programa seran seleccionades per sondeig entre les inscrites com a demandants d’ocupació en els Espai Labora dels municipis corresponents. En aquestes seleccions tindran prioritat aquelles persones que no estiguen percebent prestacions o subsidis per desocupació.

A més, les persones desocupades poden comprovar en el Punt Labora l’estat de la seua demanda i actualitzar-la si és necessari en l’apartat d’autoentrevista.


L’objectiu d’aquest pla és donar resposta a la situació d’emergència social que suposa l’elevada taxa de desocupació especialment en els grups de majors de 45 anys i en les persones que porten més de 12 mesos desocupades. En concret, la Conselleria d’Economia Sostenible estima que el públic objectiu d’aquest programa d’incentiu a l’ocupació és de 190.600 persones.

Altres ajuntaments que també han resultat beneficiàries de les ajudes de l’Emcorp 2020 són el de l’Atzúbia, amb 17.000 € i la Vall de Gallinera, amb 17.785, a més del Ràfol, Alcanalí, Beniarbeig, Benigembla, Benissa, Calp, Castell de Castells, Dénia, Gata de Gorgos, Murla, Ondaera, Orba, Poble Nou de Benitatxell, Teulada, El Verger, Xàbia, Xaló, Parcent i la Vall de Laguar.
1064 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!