Pego promourà la gastronomia i les rutes ornitològiques en Fitur

Pego estarà present un any més a la Fèria de Turisme de Madrid (Fitur 2022) i la promoció municipal passarà per la gastronomia i el ‘birding’ u observació d’aus. Demà estarà a Madrid una comitiva de l’Ajuntament de Pego formada per l’alcalde, Enrique Moll i els regidors de Turisme i Medi Ambient, Ricardo Sendra i Laura Castellà. Intervindran en dues presentacions que tindran lloc demà i dijous.

La gastronomia serà la primera a entrar a escena. En aquesta edició, dos restauradors del municipi, com són el restaurant Zorrilla i el restaurant Rafel) oferiran un showcooking per a presentar el plat senyera, l’arròs amb Crosta. Un espectacle culinari que tindrà lloc demà a les 14.30 hores.

“Pego sempre ha tingut una estreta relació amb la cuina, en totes les cases hi ha grans dones i homes mestres dels fogons, referència pels xefs pegolins que han triomfat fora de les nostres fronteres”, ha manifestat Ricardo Sendra.

La naturalesa serà el segon plat fort de la presentació de Pego en aquesta edició de Fitur. Amb la Marjal com a teló de fons, el municipi presentarà, el dijous a les 17 hores, una sèrie de rutes ornitològiques per a l’albirament d’aus, perquè el parc natural és una parada obligatòria per a molts ocells i la llar de l’àguila pescadora, reintroduïda al paratge pegolí des de fa uns pocs anys. “La Marjal és el nostre tresor més apreciat, un pulmó ple de vida que ens permet conéixer cada dia millor la naturalesa que ens rodeja i que tanta falta ens fa a la nostra vida”, destaca la regidora de Medi Ambient, Laura Castellà. I el regidor de Turisme, Ricardo Sendra ha afegit que “El ‘birding’ és una proposta més de l’ampli ventall d’activitats que es poden realitzar a l’entorn natural de Pego’.
685 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!