“Pego per unes pensions dignes” anirà a la manifestació de Madrid el 16 d’octubre

Ahir la plataforma Pego per unes pensions dignes celebrà una nova concentració a la plaça de l’Ajuntament després de més d’any i mig d’aturada per la pandèmia del coronavirus.

El portaveu, Pepe Sendra es reafirmava en les paraules que manifestà durant l’assemblea extraordinària celebrada el 9 d’Octubre de 2020 en què assegurava que la intenció de la plataforma era continuar reivindicant les pensions. Tot i que, ha reconegut, una part de les reivindicacions del col·lectiu de jubilats i pensionistes ja ha estat escoltada.

Ahir van acudir a la cita una vintena de persones, cadascuna de les quals, segons indicava Agustín Selfa, representava a 40 jubilats i pensionistes de Pego, perquè el col·lectiu està format actualment per unes 850 persones. Selfa afirmava que la plataforma vol defensar els interessos de tots i cadascun d’elles i ells i fugir dels partidismes.


Durant la concentració es va anunciar que hi ha convocada una manifestació a Madrid el dia 16 d’octubre a la qual la assistiran associacions i plataformes de tot l’estat i a la qual vol acudir la plataforma de Pego. És per això que s’ha demanat la col·laboració de l’Ajuntament, que s’ha fet càrrec de viatges per a assistir a anteriors concentracions. Selfa comentava que no havien pogut contactar directament amb l’alcalde, Enrique Moll, i uns minuts després aquest va fer acte de presència en la concentració. Escoltem la seua intervenció.


Així, doncs, s’espera acord entre plataforma i ajuntament per tal de facilitar l’assistència dels jubilats i pensionistes de Pego a la manifestació del 16 d’octubre a Madrid, convocada per la Coordinadora Estatal per la Defensa del Sistema Públic de Pensions, *Coespe (@*CoespeOficial).

La protesta dels pensionistes se celebrarà primer davant el Congrés dels Diputats, per a marxar després fins a la Porta del Sol. La data del 16 d’octubre no és aleatòria, s’ha triat perquè es compleixen dos anys des del 19 d’octubre de 2019, quan es va produir una manifestació-concentració de milers pensionistes, com a culminació de dues marxes que van recórrer Espanya de nord a sud.
729 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!