Agenda d’activitats per al cap de setmana

Agenda que obrim amb dues activitats a la Marjal Pego-Oliva. Per una banda, hi ha una visita organitzada per l’equip gestor del Parc Natural per a demà dissabte, a partir de les 9 del matí. Es diu aigua, arròs i a la marjal i la inscripció per a participar-hi es fa a través del telèfon  679 195 227 o del correu parque_pegooliva@gva.es.


D’altre costat, la Mancomunitat de Turisme ha preparat una ruta de senderisme a la llum de la lluna que es farà demà també, a les huit de la vesprada a la Marjal, de la mà de Tururac. Es tracta d’una experiència original, una barreja d’activitat física i contacte amb la natura i tot això emmarcat amb la llum especial de la lluna a les nits d’estiu. Activitat en la qual només es pot participar amb una inscripció prèvia a través del web www.pegoilesvalls.es


A més, a més, demà també es farà la ruta urbana per la vila de Pego, una visita guiada pels carrers que aproparà els i les participants a la història del municipi. Serà demà a partir de les 10. Tota la informació es troba en l’apartat d’agenda del web www.pegoilesvalls.es

 

L’agenda de demà es completa amb un concert de l’ensemble de metall i percussió de l’agrupació musical de Pego, el qual tindrà lloc a la plaça de l’Atzúbia a les set de la vesprada. L’accés serà gratuït.

 

Tanquem amb una altra ruta ja per al diumenge. A les nou i mitja del matí es donarà inici a una eixida pel Passet de Benirrama. Està organitzada per la mancomunitat de turisme i estarà guiada per Naturalismo Life. Com en les anteriors rutes, cal inscriure’s per a poder participar. El formulari està al web de Turisme www.pegoilesvalls.es el telèfon de contacte és el 966400843.

 

727 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!