Pego participà ahir en la sessió constitutiva de la nova junta general de Creama

L’acte va tindre lloc a l’Ajuntament de Teulada, municipi que ostenta enguany la capitalitat del Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l’Activitat de la Marina Alta. I va estar encapçalat pel president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón.L’alcalde de Pego, Enrique Moll, i el regidor de Promoció Econòmica, Ricardo Sendra, hi assistiren a la reunió, junt amb els alcaldes i regidors de la resta dels municipis de la comarca que integren l’entitat. També hi assistí el diputat de Desenvolupament Econòmic i Sectors Productius, Sebastián Cañadas, president de CREAMA.


Des de la seua creació al 1994, la Diputació forma part del Consorci amb el qual col·labora en el desenvolupament de nombrosos projectes, jornades i accions encaminats al foment de l’ocupació, el dinamisme i la promoció econòmica de la Marina Alta. De fet, des de Diputació s’ha assenyalat que l’entitat provincial ha invertit en Creama vora els 600.000 euros en els últims sis exercicis.


Mazón, qui s’ha referit al Consorci com “una eina de suport al servei de pimes, micropymes i del teixit productiu del territori”, ha recalcat que “és una xarxa operativa directa per a l’aprofitament real de les línies de treball que promou”. Així mateix, ha insistit en la necessitat de reforçar la seua tasca de captació i integració per a augmentar el nombre de municipis integrants i implementar la coordinació i col·laboració entre ells.


El Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l’Activitat de la Marina Alta està format pels ajuntaments de Pego, Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Xàbia, Pedreguer i Teulada-Moraira, a més de la Diputació d’Alacant, la Generalitat Valenciana i el SERVEF.


Entre les seues línies de treball es troben assessorar les persones que volen crear un negoci o empresa, buscar finançament per a invertir a través d’ajudes públiques o privades, gestionar recursos europeus per a promoure nous llocs de treball i atendre els col·lectius més desfavorits, afavorir la inserció social i laboral a través de la formació o fomentar la creació de nous jaciments d’ocupació.

956 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!