Agenda cultural de l’11 al 13 d’octubre

ACTE LITERARI DONES CABAL

Hui Dones Cabal durà a terme el seu Acte Literari en el que retrà homenatge a Irene Ballester Buigues, gestora cultural especialitzada en estudis feministes en art i gènere i activista social. En l’acte intervindrà la sociòloga Carmen Ivars, especialitzada en qüestions de gènere. Tot això serà, com hem dit, aquesta vesprada. A les set i mitja a la Casa de Cultura de Pego.


FESTA DE LA PILARICA

I a la Vall d’Alcalà, concretament a 
Alcalà de la Jovada, se celebrarà demà la festa de la Pilarica, que començarà a les dotze menys quart amb una cercavila a càrrec de la banda musical de Gorga. A les 12:30 hi haurà una missa en honor a la Verge del Pilar. I, es farà una altra cercavila a la vesprada, a les set, a càrrec d’el Marell, per a donar pas a la processó, prevista per a les nou.



Per últim, a la mitjanit, l’orquestra German Brothers actuarà a la cooperativa.

ACTIVITATS AL VERGER


D‘altra banda, demà dissabte, 12 d’octubre, a la Casa de Cultura del Verger es farà un taller creatiu d’interculturalitat, a càrrec de Somos Educació i Oci. La jornada inclou taller i esmorzar, per un preu de 3€. Es durà a terme a la Casa de Cultura, a partir de les 10 del matí.



I també al Verger s’ha preparat dues activitats amb motiu del Dia Muncial de les Aus, que tindran lloc el diumenge al parc públic «L’Ombria de Segària». D’una banda, es farà una ruta ornitològica i, d’altra, un taller d’anellament científic. Són activitats dirigides a un públic familiar, principalment, que es desenvoluparan a partir de les 9 del mati i fins les dotze del migdia.



1735 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!