Pego organitza els actes comarcals dels discapacitats

Serà aquest diumenge a partir de les 10.00 del matí al passeig Cervantes i hi haurà, música, balls i teatre.

Aquest diumenge es celebra a Pego el dia mundial de les persones amb discapacitat. Des de la Regidoria de Benestar Social, i les associacions ADIMA i Obrint Camí s’han realitzat una sèrie d’activitats per a passar un matí del diumenge gaudint i coneixent al mateix temps els problemes dels discapacitats.

L’ eslògan de la campanya d’ enguany es el mateix que el de 2004 i fa referència a que totes les persones tenim alguna discapacitat.
La jornada també servirà per a reivindicar els múltiples problemes que pateixen els discapacitats i els seus familiars per les escasses inversions que destinen les administracions. De fet, les associacions de la comarca ja fa temps que exigeixen un centre de dia i una residència per a persones discapacitades psíquiques que necessiten una atenció contínua.


Pego organitza els actes comarcals dels discapacitats

Les associacions “Adima” i “Obrint Camí” demanen a les administracions un major compromís per construir la residència i el centre de dia.
La regidora de Benestar Social i l’edil d’Educació de l’Ajuntament de Pego, Anna Aparisi i Àngel Sendra, van presentar ahir junt amb representants de les associacions de discapacitats de la Marina Alta, «Adima» i «Obrint Camí», les activitats que es duran a terme en el municipi de Pego el proper 4 de desembre, en el que es celebra el Dia Mundial de les persones amb discapacitat. (més…)
0 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!