Pego ja compta amb una pista d’skate

Inaugurada oficialment diumenge passat de matí amb exhibició i una gran afluència d’skaters. Estos, després de tres anys de demandes han aconseguit un espai on no molestaran cap veïnat. L’elecció del passeig Michel té a veure amb la possibilitat d’ampliació de la pista en un futur.
Diumenge de matí s’inaugurava la pista d’skate ubicada al passeig Michel. L’elecció del lloc ha de veure, explicava el regidor d’Esports, Raúl Tamarit, amb la possibilitat que dóna l’espai de poder ampliar la pista en un futur. D’altra banda, comentava que l’organització dels tres festivals de tribus urbanes havien ajudat a posar en el mapa esportiu l’skate i, des d’aleshores la regidoria havia estat mirant de muntar una pista.
També estava present en la inauguració el regidor de Parcs i Jardins, Andreu Dominguis, això feia que descobrirem que la construcció està adscrita a la partida pressupostària de Parcs i Jardins. Dominguis comentava que «és una atracció més, com altres que hi ha al poble». També destacava que «als xiquets no podies anar amonestar-los a tota hora perquè anaven per damunt dels banquets de la plaça, del Convent, els havies de donar una resposta a la seua inquietud».La comunitat skater de Pego es mostrava també contenta per l’aposta municipal i començaven a gaudir eixe mateix diumenge, del seu nou espai que va tenir, a més, molta competència perquè van acudir skaters d’altres localitats a gaudir de la nova pista.


807 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!