El Pego remunta al Torreblanca i aconseguix mantenir-se en la categoria

Els rogets havien de remuntar un 5-1 en contra i, tot i que semble increïble, ho van aconseguir al Cervantes aconseguit imposar-se al Torreblanca 6-0. Així, el Pego CF continuarà en Preferent la pròxima temporada.
El Pego va realitzar un partit tornada per a mantenir-se en la categoria èpic. D’eixos que es recordaran durant molt de temps, almenys pel resultat. I és que el Pego va perdre estrepitosament davant el Torreblanca en el partit d’anada per 5-1. La remuntada, per tant, era ben, ben complida. No obstant això, els rogets la van aconseguir.

Ja a la primera part els rogets es van avançar al marcador amb un hat trick, és a dir, amb tres gols marcats per Pinxo. El primer en el minut 12, el segon en el minut 18 i el tercer en el minut 27. El 3-0 al descans significava que el Pego només estava a un gol de la remuntada.

En tornar del descans, la grada del Cervantes, plena de gom a gom, ho veia clar. I més, quan al minut 49 Cristian transformava el quart gol del partit per al Pego CF. Si el Torreblanca no arribava a porteria la remuntada i, per tant la salvació, serien una realitat.

Però el Torreblanca pressionava i més quan, al minut 60, el Pego es quedava amb 10 jugador després de l’expulsió de Cristian. No obstant, els rogets van trobar en la grada del Cervantes, en la seua afició, l’onzè jugador. Tan efectiu va ser este que, en el minut 85 Hassan colava el 5é gol i, al fil de complir-se el temps reglamentari, al minut 90, David feia el 6é i definitiu gol. Deixant el marcador 6-0 per als locals i aconseguint que el Cervantes esdevinguera una bogeria d’alegria. I és que el Pego CF aconseguia el que pareixia impossible, mantenir-se en regional preferent la propera temporada.

Nota: la crònica s’ha pogut realitzar gràcies a la informació facilitada pel regidor d’Esports Raúl Tamarit.