Des de dilluns es podrà adquirir el programa de butxaca de les Festes de Pego 2015

A l’Ajuntament de Pego i a la Casa de Cultura. Dijous, 25 de juny, des de les 10 del matí estarà disponible el llibre de Festes que es repartirà a la planta baixa del consistori pegolí. Divendres, 26 de juny, s’inicien oficialment les Festes de Pego 2015 amb el II campionat de 3×3 de bàsquet, el I Repte de 24hs running, la 41 concurs del Tir i arrossegament de Pego (enguany de lliga) i amb el concert de Festes 2015.
Ahir començava a circular per les xarxes socials el programa breu de Festes de Pego 2015. Este es podrà recollir a l’Ajuntament de Pego i a la Casa de Cultura a partir de dilluns, tot i que hui ja es poden trobar alguns exemplars. Pel que fa al llibre de Festes, eixe exemplar digne de consulta per tots els articles que s’hi inclouen i les fotografies que es publiquen, es podrà recollir el dijous 25 de juny, a partir de les 10 del matí, a la planta baixa de l’Ajuntament de Pego, segons ens ha informat este mateix matí el regidor de Festes, Raúl Tamarit.
Fa unes setmanes, en motiu de la publicació del cartell del concert de Festes, que li preguntàvem al regidor de l’àrea sobre la programació. Aleshores ja estava tancada i, entre els actes d’obertura es trobava la coneguda com a ‘Nit de rock’ que enguany, com a novetat s’avança un dia, a divendres 26 de juny, l’actuació perquè pogueren actuar tots els grups amb què s’havia pensat:
Divendres 26 de juny també es podrà gaudir del II campionat de 3×3 de bàsquet que organitza el Club de Bàsquet Pego, a partir de les 11 del matí al Passeig Cervantes. Quan va caent el sol, a les 21h., a les pistes del Pujol, organitzat per Dorsal 19, es durà a terme el I Repte de 24hs running amb la superació de 300 quilòmetres. A més, al camp de tir s’iniciarà el 41 concurs de Tir i arrossegament de Pego amb la novetat que, enguany tornen a puntuar en lliga.En 2015 les Festes de Pego finalitzen el diumenge 5 de juliol, a les 13h., amb una cercavila informal de les filades de Moros i Cristians que acabarà a la càbila de la capitania mora Al-Garrapets, on oferirà una pallorfada popular. Este fet, que les festes s’allarguen durant la primera setmana de juliol i que la Festa de Moros i Cristians es duga a terme el primer cap de setmana de juliol i no l’últim de juny, va sorprendre molta gent. Li preguntàvem a Raúl Tamarit per la qüestió i contestava que «per circumstàncies, que les festes s’allargaven massa i, personalment em vaig reunir amb la Junta Central de Moros i Cristians i es va arribar a un acord», un gest que agraïa Tamarit.

Dimarts que ve, si no hi ha canvis d’última hora, dedicarem ‘Taula Oberta’ a parlar extensament sobre les Festes de Pego 2015 amb Raúl Tamarit.
705 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!