Pego inicia projectes de promoció turística que exposarà en Fitur 2021

Pego va estar present ahir a la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana a Fitur per tal d’establir nous llaços de col·laboració i preparar la participació del municipi en l’any 2021.

El regidor de Turisme, Ricardo Sendra, va acudir a Madrid acompanyat per l’alcalde, Enrique Moll, i per la regidora de Medi Ambient, Laura Castellà. Tots tres van mantindre reunions amb altres entitats, organismes i municipis per a fer conéixer la seua oferta turística i veure cóm la promocionen, de cara a la possible participació de Pego en Fitur en pròxims anys.

I, també segons ha informat l’edil, algunes de les reunions han servit per a fer aliances al voltant de nous projectes turístics per a promocionar el municipi.

A més, ha hagut una reunió amb a Diputació de Barcelona per a iniciar la posada en marxa d’un altre projecte, aquest relacionat amb l’àguila pescadora i el turisme d’observació d’aus.

En resum, les línies de treball de la delegació de Pego ahir a Fitur giraven en torn a establir relacions que ajuden al municipi a desenvolupar projectes i accions de promoció que comencen ara.

1192 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!