Pego, en el Dia de la Comunitat Valenciana en Fitur

Hui se celebra el Dia de la Comunitat Valenciana en la fira de turisme i oci, Fitur. És per això que a la Fira de Turisme que està tenint lloc a Madrid, fins al diumenge, s’han desplaçat diferents autoritats del nostre territori.

L’activitat hui és intensa en els expositors de la Comunitat Valenciana, protagonistes del dia, que han rebut la visita del president de la Generalitat, Ximo Puig. També hi ha estat el president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, qui va fer ahir la presentació de l’estratègia de promoció turística de la Costa Blanca. Les línies de treball del Patronat de Turisme per a este 2020 giren en torn a quatre eixos: gastronomia, productes, mercats i promoció.

A Fitur ha viatjat una representació institucional pegolina, formada l’alcalde, Enrique Moll, el regidor de Turisme, Ricardo Sendra, i la regidora de Medi Ambient, Cultura i Urbanisme, Laura Castellà. L’objectiu és fer difusió del valor de Pego, el cor de la Marina, com a destinació turística avalada pels seus atractius paisatgístics i naturals, gastronòmics, històrics i culturals del municipi. A més, els representants municipals participen en l’activitat promocional d’esta jornada de la Comunitat Valenciana, que serveix per a establir contactes amb organismes, institucions, associacions i empreses de tot el món. 
1226 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!