Comença el Mig Any de Moros i Cristians 2020

Els carrers estan ja engalanats perquè hui és el dia en què Vicent Miralles Bèrnia, de la filà Almogàvers, serà presentat com el Capità del 2020, amb un programa innovador.

A les huit i mitja es farà una cercavila amb la comitiva del Capità acompanyada per l’Agrupació Musical de Pego. Eixiran des de l’edifici El Musical fins a arribar al teatre municipal, passant pels carrers Carolina Sala, Sant Agustí, plaça Mayorazgo Cendra, plaça de l’Ajuntament i carrer Major, fins al teatre.

En arribar, es donarà pas a un concert de música festera a càrrec de l’Agrupació Musical, i acte de presentació del capità. El programa de l’actuació consta de dues parts i s’obrirà amb l’himne «Som Almogàvers».

La celebració del Mig Any continuarà demà dissabte amb la 1ª Trobada Festera Infantil, que es farà des de les 11 fins a la una, a la plaça del Mercat. Hi haurà tallers de manualitats, un fotocol gegant i un desfilòdrom amb talles de desfilada i caps d’esquadra infantils.

A partir de la una la plaça serà per als adults. Tothom podrà participar en les arrancades i desfilades populars. Activitat que estarà amenitzada per la Unió Musical de Planes amb música festera, fins a les tres de la vesprada.

I, el remat d’esta programació seran les arrancades i entradetes del Mig Any. Les filades mores i cristianes de Pego desfilaran en un circuit tancat, des de les 7 de la vesprada, fins passades les nou. El punt d’eixida i arribada serà la plaça del Mercat. Al pas de Som Almogàvers, la filà de la Capitania 2020 eixirà a les set en punt, acompanyada per la Unió Musical La Vall d’Ebo. En primer lloc desfilarà el bàndol cristià.
1325 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!