Comerç segur una iniciativa de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego

L’any 2020 ha començat amb bones notícies per als comerciants de Pego. I, és que, l’associació de Comerciants i Professionals ha tingut la iniciativa de crear un projecte per a formar als socis d’aquesta en la seva tasca, ha explicat Gloria Mengual membre de la junta directiva de de l’associació.  

Un dels primers temes que han tractat ha segut la seguretat als comerços. Una iniciativa a la que la Regidoria de Comerç i la Policia Local de Pego s’han volgut adherir, ha argumentat Santiago Montero, membre de la Policia Local i Ricardo Sendra, Regidor de Comerç. 

La Casa de Cultura va acollir la primera xerrada anomenada Comerç segur en la que dos oficials de la Policia Local de Pego informaven i aconsellaven com actuar davant els robatoris. Segons va destacar Gloria Mengual, xicotetes incidències produïdes als comerços els han donat un toc d’atenció per actuar.

La xerrada Comerç segur tractava les diferents mesures de seguretat que es poden instal·lar als establiments, entre elles alarmes i càmeres de vigilància, explicava Santiago Montero, Policia Local.

A més, l’oficial va remarcar la importància d’avisar a la Policia Local quan ocorre algun incident. I, Gloria Mengual, per part dels comerciants, també va voler posar l’accent en aquest punt.

La xerrada ha estat valorada positivament tant per la Policia Local com per l’associació de Comerciants de Pego, han comentat Montero i Mengual.

 Arran l’èxit d’aquesta primera xerrada des de l’associació de comerciants es planteja seguir endavant amb el projecte, explica Gloria Mengual. 

Per part de la Regidoria de Comerç també volen dur endavant aquesta iniciativa i expandir-la a la resta de comerços pegolins, apunta Ricardo Sendra, Regidor de comerç.

1257 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!