Pego inicia el procés de l´Agenda Local 21

El projecte, consensuat pel tripartit compta amb una subvenció de la Diputació d’Alacant de 12.000 euros i en la seua primera fase una empresa d’Alacant serà l’encarregada de recollir informació econòmica, social, cultural i mediambiental del poble. El regidor d’Hisenda, Joan Carles Cambrils, del Bloc, va donar ahir el tret d’eixida al procés de l’Agenda Local 21, un mètode per a projectar un poble sostenible que ja utilitzen diversos ajuntaments de la comarca com Dénia governat per PSOE i Bloc i Teulada, on el PP té majoria absoluta. L’empresa encarrega de desenvolupar el projecte va oferir dos jornades informatives dirigides als treballadors de l’ajuntament perquè coneguen la iniciativa del govern local.

Cambrils va apuntar que la iniciativa s’ha retardat perquè l’ajuntament poguera percebre ajudes econòmiques per part de la Diputació d’Alacant. La institució provincial ha destinat 12.000 euros a Pego perquè pose en marxa l’Agenda Local i seran 3.000 els euros que hauran d’assumir les arques municipals.

L’edil nacionalista va explicar que la implantació de l’Agenda Local anava lligada al vot favorable del Bloc al Sector Serveis de Pego, és a dir, a l’aprovació del projecte del camp de golf.

Dos tècnics de l’empresa assistiren a la presentació de l´Agenda Local 21 i explicaren en què consisteix el projecte que naix a Rio i s’estén per tot el món com un mètode per a dissenyar el futur dels pobles mitjançant la participació ciudadana.

Evidentment les eleccions afectaran al procés, i per això des del tripartit s’inicia ara la tasca de recollir informació mentres que la de participació es realitzarà després de les eleccions.


679 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!