Pego i les Valls tindrà presència al mostrador de la Costa Blanca a Fitur

Tot i que no serà presencial acollint-se al nou format que ha dissenyat el Patronat de Turisme Costa Blanca. Així, Pego estarà present a Fitur, al mostrador de Natura, amb fullets de senderisme i amb la nova guia d’itineraris de turisme multiaventura, però no acudirà cap representant de Turisme de Pego.
Hui, dimecres 18 de gener de 2012, comença la XXXII Fitur, la Fira Internacional de Turisme que se celebra a Madrid fins el 22 de gener que ve amb novetats destacades, en el format, amb que es presenta enguany el Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca.

La Costa Blanca assistirà enguany a la 32 edició de FITUR amb un nou format d’estand que unirà tota l’oferta de la província per blocs temàtics dedicats al litoral alacantí, la naturalesa, la cultura i la gastronomia de la província. En aquest nou format tots els municipis de la província podran distribuir i exposar la seua oferta turística en els quatre mostradors temàtics distribuïts en la zona dedicada a la Costa Blanca.

La Mancomunitat de Pego i les Valls estarà present al mostrador de Natura amb els futllets de senderisme i amb la nova guia d’itineraris de turisme multiaventura. Fan notar des del Patronat de Turisme Costa Blanca que, en Natura, Alacant és la segona província “més muntanyosa d’Espanya” i compta amb nou parcs naturals, tres d’ells a la Marina Alta, i dos reserves marines, així com “un ric interior en què desenvolupar un turisme rural sostenible i actiu”.

Aquest canvi de format, sense presència física amb estand propi a Fitur, opina la tècnica de Turisme de la Mancomunitat de Pego i les Valls, Mari Nieves Mayor que no afectarà la possible afluència de gent al municipi arribada des de Madrid o rodalies, ja que segons Mayor, “estos últims anys que hem anat a la fira han estat per a donar-nos a conèixer i crec que este objectiu ja l’hem complit”. Enquadrar Pego i les Valls al mostrador de Natura i destacar el senderisme i els itineraris multiaventura, permet a l’oficina de Turisme destemporalitzar les visites turístiques, apuntava Mayor.

La tècnica de Turisme destacava que enguany, de la Mancomunitat de Pego i les Valls només acudirà a Fitur, sense estand propi, una representació de La Vall d’Ebo “per a distribuir els fullets de la cova del Rull i del propi municipi, així com els de Pego i les Valls”.
610 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!