Bona ocupació en allotjaments d’interior aquest Nadal

Les cases rurals han tingut un ple total. Els apartaments turístics han fregat el 100%. Per contra, els hotels i el càmping no han arribat al 50%.
Contràriament al comportament dels visitants de Pego i les Valls durant el pont de desembre, quan no es va ocupar pràcticament cap allotjament rural, les dades de Nadal capgiraven l’estadística. I és que, segons l’oficina de Turisme de Pego i les Valls, gràcies al bon oratge d’aquestes últimes setmanes i al fet que les festes nadalenques han caigut cap de setmana, s’han mantingut les reserves d’ocupació als allotjaments turístics d’interior durant el Nadal. Les cases rurals han tingut un ple total i els apartaments turístics han fregat el 100%. La nota més negativa venia de la mà dels hotels i el càmping, que no arribaven al 50% d’ocupació.

També hi ha hagut un bon comportament turístic al mes de desembre pel que fa a les visites de consulta a l’oficina de Turisme que han superat les de l’any anterior. Una de les explicacions, apuntava Mari Nieves Mayor, ha estat el fet que “hem obert més dies. Hem obert els festius i els dies previs a festes”.

Informava també la tècnica de Turisme que el castell de Forna ha tornat a obrir les seues portes els diumenges, en horari d’11 a 13h. I és l’Ajuntament de l’Atzúvia-Forna es va veure obligat a tancar, temporalment, el castell-palau a conseqüència de les pluges, ja que la major part de l’edificació està descoberta. El preu són 2 euros. A més, l’Ajuntament de L’Atzúvia fa visites guiades al castell el primer diumenge de mes, a les 11 del matí, aquestes a un preu de 3 euros.
621 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!