Pego i les Valls, «l’instrument per a la descongestió de les zones de turisme massificades»


Amb aquestes paraules, el regidor de Turisme, Ricardo Sendra, ha marcat les línies de la campanya estiuenca per a Pego i les Valls, en el marc conjuntural actual i assenyala quin ha de ser el seu paper dins de l’estratègica turística de la Marina Alta.


Sendra recalca que les circumstàncies actuals obliguen a establir unes restriccions a les platges, la qual cosa ha de servir per a donar un impuls a l’oferta de l’interior, apostant per un turisme de naturalesa, cultura i activitats esportives com el senderisme.

Però, per a les destinacions d’interior també hi ha uns protocols de seguretat a seguir en aquestos temps de pandèmia. De fet, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha presentat la guia anomenada ‘Destins d’Interior Segurs’, en un seminari web dirigit als municipis d’interior, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i les sis marques turístiques de la Comunitat Valenciana.

Colomer ha manifestat que «la sensació generalitzada que l’interior és un espai òptim, menys massificat i més adequat per a mantindre la distància social generà trànsit turístic cap als destins d’interior de la Comunitat”. En aquest sentit, Ricardo Sendra assegura que Pego està preparat per a rebre els turistes i visitants amb garanties.


De cara a l’inici de la temporada turística estiuenca i amb el pas a la Fase 3 del desconfinament, les oficines de Turisme de la Marina Alta reobriran al públic en la setmana pròxima, ha informat la MACMA. La tourist info de Pego i les Valls, segons ha indicat Ricardo Sendra, obrirà el mateix dilluns en horari de matí, de 9 a 14 hores, amb les mesures de seguretat escaients, tant per al personal, com per als usuaris.


Des de la MACMA s’assenyala que les diferents Tourist Info inicien la temporada 2020 sota una marca que cohesiona el paper de les diferents oficines, anomenada Turisme Marina Alta, concepte que uneix les oficines de la comarca en una estratègica conjunta de promoció del territori. En resum, la reobertura es focalitza en potenciar la marca comarcal i alhora, la cohesió de la xarxa de Tourist Info de la Marina Alta.

1076 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!