El 15 de juny s’obri la piscina municipal La Trilladora amb normes de seguretat

El dilluns 15 de juny, la piscina municipal La Trilladora obrirà les seves portes. En aquesta data l’estat d’alarma és actiu i s’han de respectar les normes de seguretat que marca.

L’aforament serà limitat, en la fase 2 està permès un 30% de la seva capacitat, és a dir, sols podran haver-hi 23 persones. A la fase 3 l’aforament serà del 50%, amb una cabuda de 39 persones.

A més, segons ha informat el regidor d’esports de l’Ajuntament de Pego, Raül Tamarit les franges horàries del 15 al 30 de juny seran les següents

La pandèmia del coronavirus ha obligat a establir unes normes de seguretat que cal complir dins del recinte de la piscina municipal la Trilladora:

  • Els usuaris hauran de canviar-se les sabates abans d’entrar a la gespa.
  • Per accedir cal mostrar el DNI. Els treballadors s’encarregaran d’enregistrar el nom i el cognom de la persona que entre, el telèfon, la temperatura corporal i l’hora d’entrada.
  • Els usuaris han de llavar-se les mans en gel hidroalcohòlic i dutxar-se abans d’entrar a la piscina, al igual que mantindre la distància social corresponent de 2 metres.
  • Queda prohibit l’ús de les zones recreatives i els banquets. es recomana sols fer ús del bany, en cas imprescindible i els vestidors no es podran utilitzar.

Aquestes normes estaran a l’abast de tots els usuaris dins del recinte La Trilladora i també es poden consultar a la web de l’ajuntament de Pego www.pego.org

El regidor d’esports, Raül Tamarit ha explicat la durada d’aquestes normes de seguretat.

1753 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!