La Generalitat contracta 1.000 joves per a vigilar les platges

Aquestos 1.000 joves treballaran com a assistents de turistes a l’estiu per a oferir informació sobre les normes de seguretat i protecció a les platges.

Les sol·licituds hauran de presentar-se a través del web de Labora. El termini per a presentar-les està obert des d’ahir i serà tancat demà divendres, dia 12, a les 14 hores. La documentació es podrà presentar posteriorment, fins al dilluns, dia 15.

L’oferta està dirigida a joves d’entre 18 i 30 anys, que faran d’operadors i operadores de plans de contingència a les platges de tota la Comunitat Valenciana. S’encarregaran d’oferir informació sobre normes de protecció per a garantir l’accés al litoral de la Comunitat Valenciana amb total seguretat.

A la Marina Alta, els àmbits de treball d’aquestos operadors, seran Dénia, Xàbia, Teulada i Calp, i, a la Safor, Oliva, Piles, Guardamar, Gandia, Daimús i Xeraco.

Els requisits demanats són, a més de tindre més de 18 anys i menys de 30, tindre l’ESO i carnet de conduir B. Els joves i les joves que ja estiguen en Labora com a demandants d’ocupació simplement hauran d’inscriure’s en aquesta oferta a través de la web GVAJobs. Aquelles persones que no estiguen apuntades en Labora han de registrar-se primer com a demandants d’ocupació a través de la pàgina web i després, apuntar-se a aquesta oferta.

Labora farà una preselecció de 1.250 joves. Se seleccionarà a les 1.000 persones sol·licitants que porten més temps desocupats i, en cas d’empat, a les de major edat. La resta quedarà com a reserva per a possibles baixes o renúncies.

La duració del contracte serà del 24 juny al 7 de setembre. El nivell i el salari serà el propi del funcionariat interí de Grup C2 i classificació 12 E015.

Les inscripcions es fan al web labora.gva.es
835 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!