Pego i les Valls participa en la Fira comarcal a Ondara

La mancomunitat de Pego i les Valls assisteix aquest cap de setmana a la VII Fira Marina Alta que tindrà lloc, dissabte i diumenge a El Prado d’Ondara.

La temàtica de la fira d’enguany és lliure. D’una banda es farà promoció de la comarca a través de la seua vessant turística, amb informació de 12 pobles: Pedreguer, Gata, Pego i les Valls, Beniarbeig, Dénia, El Poblets, Vall de Laguar, Jesús Pobre, El Ràfol d’Almúnia, El Verger, Benidoleig i Ondara.

D’altra banda, també es donarà a conéixer el teixit social i associatiu de la nostra comarca, a través de la participació d’associacions i entitats com l’institut d’estudis comarcals marina alta l’IECMA, la mancomunitat comarcal de la marina Alta MACMA, l’associació d’artistes ADAMA i el Grup Nodrissa de lactància materna.

A més a més, també hi haurà un espai-fòrum amb les propostes dels participants, actuacions musicals i balls tradicionals, dansà popular i el grup de percussió Ondaratack.

Una altra de les propostes serà el Concurs de Pintura ràpida organitzat per ADAMA i l’Ajuntament d’Ondara, que se celebrarà el diumenge, dia 12, des de les 10:00 hores, a llocs emblemàtics del poble d’Ondara. També hi haurà un circuit d’educació vial a càrrec de la Policia Local d’Ondara a la plaça del Convent.

Pego i les Valls ocuparà 3 estands a la fira, i comptarà amb les empreses Kanyamel, Vi Natural, Matilde’s father i Animal de bancal. L’horari d’obertura de la Fira Marina Alta serà dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 20:30 h; i diumenge de 10 a 14 h i de 16:30 a 20 h.
536 Visites
Hola!!