Pego estarà present a la Junta General de Creama

La regidora delegada de Creama, Pepa Sendra i l’alcalde, Carmelo Ortolà, assistiran avui a aquesta Junta General Ordinària del Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l’Activitat de la Marina Alta, on es tractaran, entre d’altres temes, el pressupost per 2010 i les possibles actuacions per a l’any que ve.
A punt de tancar el 2009, el Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l’Activitat de la Marina Alta, es reuneix avui en Junta General Ordinària per a fer balanç de l’any en curs i fer previsions per a l’any que està a punt de començar. Per a l’ocasió, com altres vegades, Pego estarà present en aquesta Junta General, ja que assistiran a la cita la regidora delegada de Creama, Pepa Sendra i l’alcalde de la localitat, Carmelo Ortolà.

Entre els temes a tractar, destacar “adhesió de l’ajuntament del Poble Nou de Benitatxell al Consorci Comarcal”, “el pressupost de l’any 2010 i les seues bases d’execució” i “donar compte de les actuacions que s’han de fer en 2010”. Entre les qüestions a decidir per a 2010 està la capitalitat del Creama, que recordava Carmelo Ortolà que en el cas de Pego “quan va retornar al CREAMA, es va tenir a bé, ja que havia eixit de males formes, que fora l’any següent capitalitat de CREAMA i així es va complir”.

Aventurava l’alcalde de Pego que un dels temes que de segur apareixeran en la Junta General Ordinària de Creama és la de “l’esforç que està fent CREAMA i el Servef respecte de la quantitat de tallers d’ocupació que s’estan realitzant a tot arreu de la comarca”, tot i que admetia Ortolà que no és un dels punts de l’ordre del dia.
652 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!