L’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls ofereix una gestió apta i de qualitat

És que ha certificat l’Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE) al respecte del treball que es desenvolupa a la Tourist Info que la converteix en la segona oficina de la comarca en aconseguir la Q de Qualitat, després de la de La Vall del Pop.
Si l’altre dia la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Pego, Pepa Sendra, informava que s’estava ‘a punt de rebre un altre distintiu’ referint-se a la Q de Qualitat que atorga l’Institut de Qualitat Turística Espanyola. Avui la tècnica de Turisme ens confirmava que ja ha sigut concedida aquesta qualificació. Mari Nieves Mayor explicava que “dóna una distinció de què dins de l’oficina de turisme fem una gestió interna i externa apta i de qualitat”, després que fa una setmana enrere es reunís el Comité de Certificació a nivell nacional per a elegir i acabar de decidir les concessions a adjudicar. L’Oficina de Pego i Les Valls, ha estat una de les elegides com a mereixedora del reconeixent al treball fet.

La regidora de Turisme, Pepa Sendra, explicava que la Q de Qualitat implica “una major satisfacció del visitant, bé siga aquest turista o local”. Per a poder rebre aquesta distinció l’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls “s’ha estat aplicant a fons durant tot l’any”. Sendra recalcava que “hem hagut de fer una sèrie d’adequacions en l’oficina i en la resta de llocs turístics de Pego per a què no hi hagués cap problema a l’hora de passar l’auditoria, ja que les exigències que es demanen són prou, prou elevades”.

El Comité de Certificació “Ha valorat tant la informació que donem als turistes, els protocols que seguim en tant que atenció presencial com telefònica com per correu ordinari o electrònic i la gestió interna, com portem el tema d’infrastructures, d’avaries, de manteniment de neteja…” entre d’altres.

L’objectiu d’esta autoexigència, obtenir la Q de Qualitat, “és que, a més de què el client obtinga una major satisfacció del seu pas per esta “la nostra oficina”, realitzar una reorganització interna que siga efectiva i eficient d’acord amb la finalitat que es vol aconseguir, informar més i millor, reduir distàncies amb la resta de les oficines i, en resum, distingir-nos pel nostre immillorable servei al client”, afirmaven des de l’oficina de turisme de Pego i Les Valls que alhora reconeixien que qui s’aprope per l’oficina de turisme, en principi no notarà diferència alguna d’abans a després de rebre la Q de Qualitat, sempre tenint en compte que “notaran que tenim una qualitat i que donem una informació clara i concisa del que se’ns demana”. I és que el canvi és sobretot intern.

Pepa Sendra, asseverava estar molt satisfeta amb la feina feta i “els avantatges que es podran obtenir per tenir aquesta Q de Qualitat l’Oficina i les persones que vinguen a demanar-nos una ajuda per al seu hostal, restaurant o empreses relacionades amb turisme”. És per això que la regidora de turisme convidava als pegolins i les pegolines a passar per l’oficina de turisme a consultar coses del municipi, però també de la resta del País Valencià.

Actualment s’està pendent de què l’ICTE done la placa corporativa de la imatge de Q de Qualitat.
869 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!