Pego se suma al protocol de coordinació de la Guàrdia Civil i la Policia Local per protegir les víctimes de la violència masclista


La corporació municipal ha aprovat en el ple celebrat aquest mati l’adhesió de Pego al protocol de col·laboració i coordinació entre les forces i cossos de seguretat de l’Estat i la policia local, per a la protecció de les víctimes de la violència domèstica i de gènere.


Es tracta d’un acord per a coordinar les actuacions per part de la Policia Local de Pego i la Guàrdia Civil, impulsat des d’aquest últim cos de seguretat, i al que també s’han sumat ja altres localitats de la comarca, com són Dénia, Ondara i Pedreguer. Ho ha explicat l’alcalde, Enrique Moll.


La corporació ha aprovat l’adhesió per unanimitat. Tots els grups municipals han coincidit en valorar com un fet positiu el que Pego s’unisca al protocol, com ha dit Simón Ortolà, regidor No Adscrit.


Des de Compromís s’ha traslladat al ple dubtes al respecte si aquest protocol que va a signar-se amb la Guàrdia Civil inclou recomanacions d’actuació realitzades des del centre de la Dona de Dénia.

La regidora de l’àrea, Rebeca Bañuls, ha aclarit que les indicacions del Centre de la Dona de Dénia es refereixen a un altre protocol, el de caràcter municipal ,que s’aplicarà a Pego i que està elaborant la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego i les Valls.

1304 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!