Acció Urgent ofereix un curs de primers auxilis


Acció Urgent oferirà el pròxim dia 13 d’abril un curs sobre primers auxilis i ús del
desfibril·lador per a voluntaris. Es tracta d’un curs homologat dirigit als qui vulguen formar-se per a ser voluntaris i voluntàries.

Es durà a terme al llarg de tot el dia, el dissabte, dia 13 d’abril, a Pego. Per incriure’s, cal contactar amb Acció Urgent, telefonant al 670 75 73 43.

D’altra banda, l‘Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències ha presentat el pla de formació anual per a personal de l’àmbit de les emergències, que inclou una oferta total de 66 cursos, als quals podran accedir unes 3.000 persones.

El personal destinatari d’aquests cursos inclou des de tècnics d’emergències de l’Agència Valenciana de Seguretat i Respostes a les Emergències, personal del 112 Comunitat Valenciana, els sis Serveis de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS), els Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana, personal sanitari d’emergències, bombers voluntaris, agrupacions i associacions locals de Protecció Civil, Agents Mediambientals, Brigades Forestals de les Diputació de València, tècnics municipals i comandaments de la Policia Local.


El termini per a inscriure’s s’ha obert aquest 3 d’abril i finalitza el pròxim dia 23. Les persones interessades poden informar-se i apuntar-se a través de la pàgina web de l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències. IVASPE.

1519 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!