Polèmica en el ple per les despeses de Protocol


En la sessió plenària d’avui també s’ha aprovat un reconeixement extrajudicial de crèdits relatiu a factures de l’any 2018, que ascendeixen a 16.727 €.

Ha estat el punt més conflictiu de la sessió, perquè una part de les factures presentades, que suma més de 4.000 €, correspon a despeses de Protocol de l’Alcaldia.

El grup municipal Compromís ha plantejat les seues crítiques per boca del seu portaveu, Àngel Oltra, perquè algunes de les despeses corresponen a factures per varis dinars.

L’alcalde, Enrique Moll, ha defensat les despeses realitzades al llarg del 2018, que considera totalment justificades. Algunes, com ha dit, venen provocades per visites protocol·làries, altres, per agrair les col·laboracions d’associacions del poble.


Al respecte, Compromís opina que en compte de amb agraïments, les col·laboracions de les associacions haurien estar regides per conveni.


Des de Volem Pego, Irene Sendra, ha manifestat també la seua disconformitat amb les despeses protocol·làries, que considera una forma de balafiar els diners públics.


Carmelo Ortolà, regidor d’Hisenda, ha explicat des de la seua experiència com ex alcalde, que les despeses relacionades amb el protocol del primer edil són necessàries i entren dins de la més absoluta normalitat.

2550 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!