Pego es queda, de nou, sense la grossa

De nou a tornat a passar de llarg el número més desitjar per tothom, la grossa de Nadal. La gran part de la gent que haja comprat loteria s’haurà de conformar en tindre salut el que resta d’any i, sobretot, durant l’any que comença.
No ha pogut ser. Aquest 2010, de nou, ha tornat a deixar sense premis grossos a Pego, així que continuarem tenint salut. La intuïció ha tornat a fallar i tot i que ahir encara era molta la gent que es va acostar al Saurí d’Or a comprar algun dècim de Loteria de Nadal, per si les mosques, no li ha tocat a Pego celebrar-ho. No obstant, pot ser que algú que haja comprat algun número per algun dels punts d’Espanya on ha tocat, estiga botant d’alegria al municipi. Si és així, en estos moments no podem assegurar-ho, però per si de cas, li donem l’enhorabona a eixa o eixes persones.

Ahir preguntàvem al Saurí d’Or si enguany s’ha notat una baixa de les vendes. Fernando Sendra, declarava que “la gent continua comprant, però l’import que es gasta és prou menor”.

Pel que fa a la venda per internet, després d’uns anys ja en funcionament, sembla que es consolida, tot i que Sendra explicava que “per internet venem, però crec que en això d’internet hi ha més bombo que una altra cosa […] La gent el que fa és que per internet s’assabenta del número que vol on està i després el demana”.

“La terminació que més es ven en tota Espanya és el 7. No obstant, no és la que més ha eixit”. Fernando Sendra recordava que l’últim número que més vegades ha eixit per a la Grossa ha estat el 5, seguit del 4 i el 6. En quarta posició es trobaria el tan desitjat 7. I enguany la terminació de la Grossa, que eixia a les 11:15 del matí, era el 0. El número, el recordem: 79.250.

Esperem que l’any ve vinga més carregat.
791 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!