Dijous s’inicia la campanya comercial de Nadal a Pego

Sota el lema ‘Apega’t a Pego. Vine i juga amb nosaltres!’ la regidoria de Comerç i l’Associació de Comerciant han pensat en entretenir als més joves de la casa i donar un respir per a fer les compres nadalenques als adults de la casa. La campanya, que es desenvoluparà en sis dies comença demà dijous, 23 de desembre, de 5’30 a 8 de la vesprada, al recinte del Mercat Municipal. La resta de dies de campanya: 24, 28 i 29 de desembre i el 3 i 4 de gener.
El dilluns 13 de desembre es presentava la Campanya de Comerç ‘Apega’t a Pego. Vine i juga amb nosaltres!’ impulsada per la Regidoria de Comerç i Creama de l’Ajuntament de Pego i recolzada per l’Associació de Comerciants de Pego. Aquesta campanya està dividida en sis vesprades del que queda de 2010 i de l’inici de 2011. L’objectiu és doble, d’una banda i principalment, divertir als més menuts i les més menudes de la casa. D’altra banda, mentre els xiquets i les xiquetes d’entre 4 i 12 anys es diverteixen al recinte del Mercat Municipal des de les 5’30 i fins les 8 de la vesprada, permetre que els pares i les mares puguen dur a terme les seues compres tranquil•lament.

Aquesta campanya de Comerç de Nadal comença demà mateix, dijous 23 de desembre, comença amb classes de patinatge. Això sí, els patins els haurà de portar cadascun dels participants. El primer dia de divertiment també es pintarà una pancarta nadalenca, és per això que des de l’organització es demana que els xiquets i les xiquetes porten roba adequada per a poder pintar sense patir.

El divendres 24 de desembre, segon dia de campanya es duran a terme tallers nadalencs i entre d’altres coses es crearà un gran collage. En aquest cas, també s’ha de tenir en compte que es pintarà i per tant és convenient dur roba adequada per a pintar. La participació del collage té premi. L’entrega de premis es durà a terme l’últim dia de campanya, el dimarts, 4 de gener de 2010.

La resta de dies de campanya, el dimarts 28 i el dimecres 29 de desembre. El dimarts, 28 de desembre, es gastaran bromes dels Sants Innocents. Així que el millor és que els xiquets i les xiquetes que acudisquen vagen pensant la broma que els agradaria gastar. El dimecres, 29 de desembre, visitaran els comerços de Pego per a conèixer-los per dins. A més, taller d’escalada amb el Centre Excursionista de Pego.

El dilluns 3 de gener de 2011, esports alternatius per a gaudir. Es faran carreres de sacs, paracaigudes o una gimcana, entre d’altres propostes… i dimarts 4 de gener de 2011, gran clausura amb jocs gegants, màgia i entrega de premis del collage realitzat el divendres 24 de desembre!!

Accedir al recinte del Mercat Municipal és gratuït.

La idea de la campanya ‘Apega’t a Pego. Vine i juga amb nosaltres!’ va nàixer després de veure l’èxit que va suposar la ludoteca que es va dur a terme les pasqües passades, segons explicava la regidora de Comerç, Pepa Sendra, qui definia la iniciativa com un “avantatge” pel fet que els xiquets van poder “gaudint de jocs en el mercat municipal” mentrestant “els pares van poder fer les compres”. Tenint en compte aquest esquema i que durant tres setmanes els xiquets i les xiquetes tenen vacances escolars, “s’ha pensat en fer 6 dies de festa en el mercat on els xiquets puguen gaudir des de classes de patinatge fins a pintar o fer tallers nadalencs, […], sobretot, perquè els pares puguen fer eixes compres en una major tranquil•litat i que també gaudisquen d’estes compres els comerços de la població”.

La campanya de Nadal està finançada quasi totalment per l’Ajuntament de Pego, Creama i la Xarxa Afic. És per això que la regidora de Comerç deixava clar que la campanya està pensada perquè beneficie tot el comerç del poble de Pego. No obstant, l’Associació de Comerciants de Pego també li dóna suport econòmic a la campanya de Nadal, és per això que es va pensar que per a distingir els comerços associats de la resta, aquestos repartiran uns tiquets amb els que s’entrarà en el sorteig d’un regal, que se sortejarà entre els xiquets i les xiquetes que acudisquen a les activitats que es desenvolupen al Mercat Municipal.

Victòria Pastor, com a presidenta de l’Associació de Comerciants, qualificava de “molt interessants” les activitats que es duran terme al mercat municipal”. Destacava Pastor, entre totes elles, la visita als comerços que es durà a terme el dia 29 de desembre i que permetrà que els xiquets i les xiquetes coneguen com funciona una òptica, un forn, una modista i un fotògraf.

La presidenta de l’Associació de Comerciants de Pego recordava com funcionarà el sistema de tiquets per a participar en el sorteig nadalenc dirigit als xiquets i les xiquetes, d’entre 4 i 12 anys, participants a les activitats que es duen a terme al recinte del Mercat Municipal.
833 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!