Pego es promociona en Fitur a través de la gastronomia i la natura

Aquest matí ha començat una edició diferent de la fira del Turisme, que se celebra a Madrid, a IFEMA. Enguany hi participen més de 5.000 entitats dels cinc continents, amb presència de totes les comunitats autònomes, empreses i destins de 55 països, i 37 representacions oficials, al que se suma en aquesta edició la participació de professionals de 79 nacionalitats en la seua nova plataforma digital Fitur LIVEConnect.La fira ha estat adaptada a la situació sanitària actual, és per això que s’ha creat la plataforma digital per a les trobades i reunions, i en la part presencial, totes les persones que hi acudeixen han de passar prèviament un test de detecció del coronavirus.


La delegació oficial de Pego està formada pels regidors de Turisme i de Medi Ambient, Ricardo Sendra i Laura Castellà, respectivament. Aquest matí, la gastronomia local ha estat protagonista. Pego ha participat a les 12 hores en un showcooking presentant el plat estrela de la cuina local, l’arròs amb crosta, de la mà d’Evarist Miralles, segons ha explicat el regidor de Turisme.L’altre eix de la promoció de Pego i les valls són els recursos naturals, una aposta segura en temps en els que el turisme de natura està en auge.


A més, a més, Pego estarà també present hui en la presentació del Ral·li de la Nucia amb el qual l’Ajuntament col·labora des de fa tres anys, per a donar suport a l’organització.

 

866 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!