Pego és la seu del Dia de l’Esport de la Comunitat Valenciana 2024

Des de fa 9 anys la Fundación Trinidad Alfonso, junt amb la Generalitat Valenciana, celebra el Dia de l’Esport amb l’objectiu de promoure l’activitat esportiva entre els xiquets i xiquetes de la Comunitat Valenciana. Una iniciativa a la qual se sumen els centres educatius de Primària i Secundària i també els ajuntaments de diferents localitats amb la realització, en la mateixa jornada, d’activitats esportives que involucren els joves estudiants. Enguany el Dia de l’Esport tindrà lloc dimarts pròxim, dia 26, amb la participació de 1.050 centres educatius i més de 20 localitats de tota la Comunitat. Pego és un dels municipis participants des de fa uns anys. Tant que enguany ha estat seleccionat com a seu del Dia de l’Esport de la Comunitat Valenciana 2024.

Aquest matí s’ha presentat l’activitat en roda de premsa i des de la Fundación Trinidad Alfonso, David Olmos ha explicat els motius pels quals s’ha concedit a Pego el mèrit d’erigir-se com a seu de l’esdeveniment.

La temàtica triada per al Dia de l’Esport de 2024 són els Jocs Olímpics, tal com ha explicat el regidor de l’àrea, Raül Tamarit, qui ha destacat els valors de l’olimpisme i ha avançat també qui seran els participants en la jornada a realitzar dimarts.

Així, dimarts pròxim, els alumnes de cinquè i sisé de primària i de primer de l’ESO, amés de l’aula UECO i el taller Ocupacional, és a dir, més de 300 joves esportistes, celebraran conjuntament el Dia de l’Esport a Pego amb una programació que ha detallat el tècnic municipal d’Esports, Josep Llorca:

També ha hagut un apartat d’agraïments en la roda de premsa, que ha començat agraïnt la Fundación Trinidad Alfonso que haja designat a Pego com a seu del Dia de l’Esport de la Comunitat Valenciana.

 

338 Visites
Hola!!