Pego és el poble escollit per a l’acte de constitució de ‘Dones de Compromís de la Marina Alta’

Serà dissabte, 13 de febrer, a les 11h., a la Casa de Cultura. Este nou grup es va reunir dijous passat per a constituir-se com a col·lectiu comarcal feminista. Està format per representants de Compromís de Dénia, Xàbia, Xaló, Benissa, Orba, Poble Nou de Benitatxell i Pego. La regidora de Compromís per Pego, Anna Sastre, va ser elegida coordinadora i contacte del col·lectiu comarcal.
En l’àmbit polític, dijous passat a Dénia, representants femenines de Compromís de distints municipis de la Marina Alta: Dénia, Xàbia, Xaló, Benissa, Orba, Poble Nou de Benitatxell i Pego, es van reunir «amb l’objectiu de fer una presa de contacte i constituir-se com a col·lectiu comarcal dins de la sectorial de DaC (Dones amb Compromís) del País Valencià». La regidora de Compromís per Pego, Anna Sastre, va ser triada com a coordinadora i contacte del col·lectiu comarcal.
Dissabte 13 de febrer, es durà a terme, a Pego, la constitució oficial del col·lectiu. Serà a les 11 hores a la Casa de la Cultura coincidint amb la celebració de La Crosta, organitzada per Compromís per Pego, i en la que participaran diversos col·lectius locals i càrrecs institucionals, com són els conseller d’Educació, Vicent Marzà i conseller d’Economia Rafa Climent, el President de les Corts, Enric Morera, o el Diputat Josep Nadal, entre altres.

Expliquen des del nou col·lectiu que «Dones amb Compromís és la sectorial encarregada d’estructurar i coordinar les polítiques, accions i reivindicacions de Compromís en polítiques d’igualtat de gènere en l’àmbit autonòmic». Entre els seus objectius està «sensibilitzar a la ciutadania, lluitar contra tota forma d’exclusió social i establir relacions amb altres entitats».
Amb la seua constitució les Dones de Compromís pretenen coordinar i organitzar «activitats d’àmbit comarcal, desenvolupar polítiques conjuntes d’igualtat i col·laborar amb les diferents associacions i xarxes de dones existents a la Marina Alta, així com amb altres comarques».
752 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!