Pego compta amb nova senyalització turística

En este cas són algunes de les ermites de la localitat les que comptaran, a partir d’ara, amb nous textos que indiquen la informació més rellevant de cadascun dels temples distribuïts pel poble i el terme. Els textos estan escrits en valencià, castellà i anglés. També hi ha senyalització nova que indica com arriba a l’ermita de Sant Antoni. Les senyalitzacions estan subvencionades per l’Agència Valenciana del Turisme.

L’altre dia parlàvem que la concessió de l’ajuda concedida per l’Agència Valenciana del Turisme, dirigida a les entitats locals per a la millora i la competitivitat dels recursos i les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, permetia que la Mancomunitat de Turisme de Pego, l’Atzúbia i les Valls poguera canviar els senyals que identifiquen localitzacions emblemàtiques de la zona com la Cova del Rull, la nevera de Baix o els quatre despoblats moriscos, entre d’altres. 1-Ecce-HomoHui podem contar-vos que s’està instal·lant a Pego nova senyalització turística.

3-Sant AntoniEsta renovació també compta amb la subvenció de l’Agència Valenciana del Turisme i s’inscriu en el Programa 1, d’Inversió en adequació i millora dels serveis i recursos turístics. La concessió de la subvenció cobrix el 55% de l’import total, la resta corre a càrrec de l’Ajuntament de Pego.

A Pego, s’han instal·lat, amb esta subvenció 3 panells informatius, un a l’ermita de Sant Antoni, un segon a l’església del Santíssim Ecce-Homo i l’últim a l’ermita de Sant Miquel. Així mateix, també s’han renovat 10 panells indicatius de com arribar a l’ermita de Sant Antoni, a la de Sant Josep i a la de Sant Miquel.

 

1822 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!