La banda sonora de l’hivern a Pego la posa Atzaïla amb el II Festival Sons d’Hivern

Un esdeveniment cultural que pretén omplir de música en viu les vesprades a l’inici de l’hivern, més concretament les vesprades del 27, 28, 29 i 30 de desembre, amb grups majoritàriament del nostre entorn. A les 17.45h., a les 18.30h i a 19.30h., començarà una actuació distinta en racons emblemàtics de la localitat.

Atzaïla Associació Cultural convida als pegolins i les pegolines a gaudir del II Festival Sons d’Hivern, del 27 al 30 de desembre. Un esdeveniment cultural que pretén omplir de música en viu les vesprades a l’inici de l’hivern amb grups majoritàriament del nostre entorn. Ahir el programa d’esta casa ‘Pego, París i Londres’ va estar dedicat a esta iniciativa. En ella, Ferran Ferrando, músic i compositor, però també un dels conductors del programa de Ràdio Pego, explicava que fa uns 16 o 15 mesos que Domènech Pons, des d’Atzaïla li comunicava la idea del Sons d’Hivern, amb la intenció d’omplir els carrers del poble, comentava el directiu de l’associació.

Aprofundint sobre eixa qüestió, detallava el secretari d’Atzaïla, «la idea era que el poble estiguera més animat per a què el comerç de Pego, la restauració, els bars, etc., tingueren un ambient que veiem que faltava», d’ahí que Sons d’Hivern tinga el suport de comerços i restaurants, però també de l’Ajuntament de Pego que enguany ha augmentat el seu suport.

IMG-20171201-WA0020A les 17.45h., a les 18.30h i a 19.30h., començarà una actuació distinta en racons emblemàtics de la localitat: als Porxens, però també al carrer l’Om, Sant Antoni de Pàdua, Plaça Maria Cambrils, del Mercat, Casa de Cultura, Plaça de l’Ajuntament, Plaça del carrer Ràfol d’Almúnia, Portal de l’Horta i Passeig Cervantes.

En el II Festival Sons d’Hivern que organitza Atzaïla podreu escoltar: Raquel Mengual, Pitxana Sextet Sense Strings, Blat, Agrupació Musical de Pego, Júlia Cortés, Gin Lemon’s, José Miguel Mut, Orfeó de Pego, Swing 111, BatukAmbra, Raül Benéitez i À Pel.

Quatre dies per posar-li banda sonora al vostre hivern.

 

1890 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!