La Mancomunitat de serveis socials i turisme de Pego, L’Atzúbia i les Valls senyalitza els seus recursos turístics

Ho fa després que l’Agència Valenciana del Turisme li haja concedit una ajuda que s’emmarca en el programa Competitivitat de les destinacions turístiques, més concretament, dins el programa 1. ‘Inversió en adequació i millora dels serveis i recursos turístic’. La Cova del Rull, la nevera de Baix, els despoblats moriscos, la ruta del castell de Benissili, l’almàssera dels Moltó, la ruta dels 8 pobles i el castell de Forna compten amb noves senyalitzacions.

La Mancomunitat de Turisme de Pego, l’Atzúbia i les Valls ha rebut una ajuda concedida per l’Agència Valenciana del Turisme, que comporta el 60%, i que està dirigida a les entitats locals per a la millora i la competitivitat dels recursos i les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana. Més concretament en el cas que ens ocupa es tracta del programa Programa 1: Inversió en adequació i millora dels serveis i recursos turístics, amb una consignació d’1.876.000 euros. 

Esta concessió permet que la Mancomunitat de Turisme de Pego, l’Atzúbia i les Valls puga canviar els senyals que identifiquen localitzacions emblemàtiques de la zona. En concret, s’han tornat a retolar els quatre panells informatius de la cova del Rull, a més del de la nevera de Baix i els quatre despoblats moriscos de La Vall d’Alcalà. Així també, s’han posat tres nous cartells a La Vall de Gallinera: un de la ruta del castell de Benissili, un altre de l’almàssera dels Moltó i finalment, un de la ruta dels 8 pobles. A més, un cartell explicatiu del castell de Forna i una senyal indicativa a l’eixida de Pego.

 

2574 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!