Pego celebrarà el Dia del Llibre premiant als millors lectors

El dimarts pròxim, a Pego se celebrarà el Dia del Llibre, amb el lliurament dels diplomes als millors lectors de l’any. Dominique Dubiè, en la categoria d’adults, i Oriol Cloquell Alentado, en la infantil, seran els qui rebran aquestos diplomes en un acte que es durà a terme a les a les sis de la vesprada, del dia 23, en la biblioteca municipal.

Però, la programació del Dia del Llibre inclou altres esdeveniments. El divendres, dia 26, es lliurarà els premis del Consurs Joves Lectors i també hi haurà un contacontes amb titelles. Serà a partir de les sis i mitja de la vesprada, a la Casa de Cultura de Pego.

També s’ha organitzat des de la Regidoria de Cultura, activitats per al dissabte dirigides al públic infantil, i que es faran al passeig Cervantes. Des de les 10 del matí hi haurà un taller de pintacares, amb l’actriu Estrella Garcia. A les onze i mitja es presentarà el llibre “Ursu, l’elefant blanc” i a les dotze del migdia actuaran Pep Gimeno, “Botifarra”, i Pere Ródenas. Ja de vesprada, a les cinc, tindrà lloc un contacontes amb titelles i a les sis es presentarà el llibre “El Gat”, a càrrec del seu autor, Joan Guerola.

Per a posar fi als actes del Dia del Llibre, a les sis i mitja, al passeig hi haurà una actuació del grup de teatre infantil Trobaversos, amb l’espectacle musical “Canta, juga, balla… poesia!”.

1618 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!