Simón Ortolà serà el cap de la llista de Ciudadanos en les municipals

Simón Ortolà, regidor que forma actualment part de la corporació municpal de Pego com a edil No Adscrit, ha presentat avui la seua baixa com a militant del Partit Popular. En la comunicació que ha dirigit al president nacional del PP, Pablo Casado, Ortolà li recorda que ha format part del Partit Popular des del seu ingrés en Nuevas Generaciones de Madrid en l’any 2011 i que pertany a una família lligada a la formació política, de la qual el seu avi va ser president i fundador del grup municipal de Pego.

Ortolà diu en la seua baixa que el van tirar del partit des de la presidència provincial del PP, José Ciscar i César Sánchez, anomenant a Ferran González com a cap de llista per Pego en novembre del 2018, quan encara no es parlava d’eleccions, ni de candidatures municipals a cap poble d’Espanya, afirma. En el seu escrit, manifesta, textualment: «Es muy fuerte para un joven que quien se ha sentado en los sillones de gobierno en la Comunidad Valenciana, con alguno de la Gürtel, que venga a decirnos a la juventud lo que tenemos que hacer».

A més de presentar la baixa com a militant del PP, Simón Ortolà ha anunciat avui que va a ser el cap de llista de la formació nacional Ciudadanos, per a les eleccions municipals del 26 de maig.

Ciudadanos ha inclós a l’ex regidor del PP com a independent, en el número u de la seua candidatura, posició que fins ara ocupava en la llista un altre candidat, l’ex socialista Ximo Pastor. Aquest últim ha cedit el seu lloc a Ortolà com a alcaldable per la seua trajectòria i treball dins la corporació municipal en els últims quatre anys.

Segons han explicat els dos integrants de la candidatura de Ciudadanos, la resta de la llista la prepara Ortolà en aquests moments i serà presentada en breu. Ambdos han recalcat que el partit compta amb el recolzament de l’empresariat local, especialment dels autònoms. I la línia de treball que proposa Ciudadanos partix d’establir un model econòmic per a Pego perquè consideren l’economia com la base fonamental per poder plantejar un futur per al poble i desenvolupar altres polítiques, com les socials.

2387 Visites
Hola!!