Pego celebra este cap de setmana el Dia Mundial del Turisme de 2013 sota el lema ‘Turisme i aigua: protegir el nostre futur comú’

L’oficina de Turisme de Pego i les Valls organitza per al cap de setmana rutes per la marjal de Pego-Oliva amb animació infantil. El termini d’inscripció a esta activitat es tancarà un dia abans de dur-se a terme: dissabte 28 ó diumenge 29. Les inscripcions es fan a la Tourist Info.
El divendres 27 de setembre se celebra el dia mundial del turisme, este 2013, sota el lema de «Turisme i aigua: protegir el nostre futur comú». L’objectiu d’esta celebració és fomentar la sensibilització entre la comunitat internacional respecte a la importància del turisme i el seu valor social, cultural, polític i econòmic.
Pego enguany torna a unir-se a esta celebració organitzant una ruta per la marjal, fent un recorregut pels rius Salinar i Bullent, fins a l’ullal del Burro o Font Salada. Turisme ha dissenyat esta ruta per a fer-la en família i és per això que ha programat animació per als xiquets i les xiquetes que acudisquen. Així mateix, durant l’excursió es contaran contes, històries i faules sobre l’aigua.
Dies:
– Dissabte, 28 de setembre
Hora: 17.00 h
– Domingo, 29 de setembre
Hora: 11.00 h

Punt de trobada: Muntanyeta Verda (Marjal Pego-oliva)
Distància: 2 km
Durada: 2 hores aprox.
Preu: 5 euros

Inscripcions:
TOURIST INFO PEGO I LES VALLS – Tel. 966400843
TOURIST INFO OLIVA – Tel. 962855528

Dades d’interés:
– El termini d’inscripció es tancarà un dia abans de l’activitat
– Es necessita un mínim de 10 persones per a realitzar l’activitat.
– S’aconsella portar aigua, roba còmoda i calçat esportiu
Organitza: Col•lectiu Folk Follet – Tel. 679349751 (Àfrika)
702 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!