Pego celebra des de hui la Setmana de l’Orgull

L’associació Visibles col·lectiu LGTBIQ+ ha decidit avançar la commemoració del Dia de l’Orgull Gay, perquè enguany el dia 28 de juny cau en plenes festes patronals.

Els actes organitzats per Visibles, en col·laboració amb la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Pego, comencen hui. La façana de la casa consistorial serà enllumenada aquesta nit amb els colors de l’arc de sant Martí que representen la diversitat i són la bandera del col·lectiu LGTBIQ+.

Les activitats s’encetaran dimecres, dia 15, Ràdio Pego i Visibles farem un programa especial l’Orgull en directe des de la plaça de l’Ajuntament, a partir de les 11 hores. Tindrem testimonis, convidats i música especial per a l’ocasió. Xavi Llopis, secretari de l’associació Visibles ens dóna més detalls d’aquesta Setmana de l’Orgull a Pego.

Així, recordem, dimecres estarem en directe des de les 11 donant ressò i suport a la Setmana de l’Orgull a Pego. Podreu escoltar el programa en el 107.8 de l’FM o via streaming, a través del nostre web. Www.radiopego.com

984 Visites
Hola!!