Pego caminarà amb esperança per la vida aquest dissabte

A les 18 hores, des de la Plaça del Mercat, s’iniciarà una nova edició d’aquesta caminada per la vida que organitza l’Associació Esperança. Associació contra el càncer, amb l’objectiu de mobilitzar al major nombre de gent possible. Recorden que, “per tan sols cinc euros, col•labores amb els malalts de càncer”.
L’Associació Esperança. Associació contra el càncer de Pego continua caminant per la vida i obrint el seu cercle a tot el món que vullga acompanyar-la en aquest projecte vital. Ja ho diu el seu lema que, si participes en aquesta ‘Caminada per la vida’ prevista per al demà dissabte a les 18h., “col•labores amb els malalts de càncer. Els que l’estan patint. Els que l’han patit i els que el patiran al llarg de la seua vida.”

L’any passat la convocatòria que va ser el dissabte de Fira, va aconseguir la participació de 200 persones entre les que va destacar la presència d’un dels metges del València CF, Joaquin Mas i del que era jugador del Gandia CF, Marcos. En aquella convocatòria Rosa Bolta, coordinadora de l’esdeveniment, declarava un dels desitjos de l’associació, “esperem l’any que ve tornar-ho a fer i que vinguen a col•laborar igual que han vingut enguany”. La primera part està complida; la convocatòria d’una nova ‘Caminada per la vida’. La segona part, la referent al recolzament de la gent, està en les mans de l’audiència de Ràdio Pego, dels lectors dels cartells que hi ha distribuïts pel poble, en definitiva, de les persones amb sensibilitat.

Així les coses, l’Associació Esperança. Associació contra el càncer, et convida a sumar-te a la ‘Caminada per la vida’ que tindrà lloc demà dissabte 15 d’octubre, a les 6 de la vesprada. Començarà a la Plaça del Mercat de Pego.

Abans de començar la gent que vullga participar pagarà els cinc euros de participació i, així estarà contribuint a mantenir les vides dels malalts de càncer. Els que l’estan patint. Els que l’han patit i els que el patiran al llarg de la seua vida.

642 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!