Obrint Camí busca voluntariat

Gent que vullga passar-ho bé. L’Associació de persones discapacitades de Pego, l’Atzúbia i les Valls acaba de començar curs i per a dinamitzar-lo està buscant persones que vullguen aportar el seu granet de sorra, invertint part del seu temps lliure en ajudar a millorar la qualitat de vida dels usuaris i les usuàries d’Obrint Camí i fomentar la seua integració social.
Erica Oltra, és la coordinadora del voluntariat d’Obrint Camí i, en aquest principi de curs, ha impulsat una campanya per a captar a gent que estiga disposada a passar-ho bé aportant part del seu temps lliure i rebent l’agraïment i l’afecte dels usuaris i les usuàries de l’associació de persones amb discapacitat de Pego, l’Atzúbia i les Valls.

Obrint Camí va començar el nou curs el passat dilluns, 3 d’octubre, convidant a totes aquelles persones que pateisquen alguna discapacitat, del tipus que siga, a participar en les distintes activitats i tallers que es desenvoluparan durant el que queda de 2011 i al llarg de quasi tot el 2012. Activitats i tallers que, apuntava Erica Oltra, es poden ampliar si Obrint Camí compta amb el voluntariat necessari per a donar suport al projecte.

Erica Oltra, ja ho hem dit abans, és la coordinadora del voluntariat d’Obrint Camí; entre les seues tasques està la d’animar i conscienciar al jovent de la importància de la col•laboració en associacions amb les característiques d’Obrint Camí.

No hi ha restricció d’edat per a ser voluntari o voluntària a Obrint Camí. Erica Oltra era prou clara al respecte; “tot el col•lectiu de gent que vullga apuntar-se [ho pot fer], jo estic oberta a tot el món”.

Aquelles persones interessades a formar part del voluntariat d’Obrint Camí, poden acudir a la seua seu, situada al C/ Llavador nº5 o poden telefonar a la mateixa Erica al 628 79 12 40.

Des de l’associació recorden que, a banda del voluntariat, també es pot participar a Obrint Camí d’altres maneres com per exemple fent-se soci/a col•laborador/a; fent alguna donació o fent algun voluntariat puntual. La quota anual d’associat/ada és de 10 euros, però asseguren des de la Junta Directiva que “acceptem des d’un cèntim fins a qualsevol altra quantitat”.
594 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!