Els indignats i les indignades tornen a eixir als carrers de tot el món el 15 d’octubre

A la Marina Alta la cita és a la Glorieta del País Valencià de Dénia a les 18h. Informa l’organització que “tot el món s’alça per exigir un canvi en el sistema actual, en una manifestació mundial. Açò t’afecta: unix-te!”. La manifestació correrà sota el lema ‘Units per un canvi global’.
Ha passat molt des del 15 de maig de 2011, quan va aparèixer amb força a la societat espanyola el moviment ‘Democràcia Real Ja!’. Un moviment que semblava perdut, però que continua actiu, a menor escala, als barris de les grans ciutats o als pobles.

El moviment conegut com a 15-M, tot i nàixer ací, ha anat estenent-se per tot arreu. Primer va ser Europa, després per orient amb el que coneixem com a Primavera Àrab, a Amèrica Llatina, té actualment, com a màxim exponent, l’estudiantat xilè; als EEUU ha aparegut com ‘Ocupar Wall Street’ i un llarg ect. Tots eixos moviments que recorren el món i que demanen de base el mateix, un canvi de sistema que no castigue sempre els mateixos, s’unirà per a treure demà, 15 d’octubre, a milers i milers de persones al carrer.

Entre els documents que convoquen a la participació en aquesta mobilització global trobem aquest: “El 15 d’octubre persones de tot el món prendran els carrers i les places. Des d’Amèrica a Àsia, des d’Àfrica a Europa, la gent s’està alçant per a reclamar els seus drets i demanar una autèntica democràcia. Ara ha arribat el moment d’unir-nos tots en una protesta no violenta a escala global.

Els poders establits actuen en benefici d’uns pocs, sense escoltar la voluntat de la gran majoria, sense importar-los els costos humans o ecològics que haguem de pagar. Cal posar fi a esta intolerable situació.

Units en una sola veu, farem saber als polítics, i a les elits financeres a què servixen, que ara som nosaltres, la gent, els que decidirem el nostre futur.

No som mercaderia en mans de polítics i banquers que no ens representen.
El 15 d’octubre ens trobarem en els carrers per a posar en marxa el canvi global que volem. Ens manifestarem pacíficament, debatrem i ens organitzarem fins a aconseguir-ho.

És hora que ens unim. És hora que ens escolten.

Prenguem els carrers del món el 15 d’octubre!”

A la Marina Alta també hi ha convocatòria. La cita és a la Glorieta del País Valencià de Dénia a les 18h. Informa l’organització en el cartell que anunci la mobilització que “tot el món s’alça per exigir un canvi en el sistema actual, en una manifestació mundial. Açò t’afecta: unix-te!”. La manifestació està convocada a Dénia sota el lema ‘Units per un canvi global’. També a Gandia es manifestaran, com també ho faran a les grans manifestacions que tindran lloc a València, Alacant i Castelló.
516 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!