Pego arriba a una incidència acumulada 0 del coronavirus

En l’actualització de dades de la pandèmia amb les xifres per departaments de salut i municipis, que ha oferit fa unes hores la Conselleria de Sanitat, no s’ha sumat cap cas de coronavirus a Pego des de l’anterior actualització. Així, l’estadística de Pego es manté en 505 positius confirmats per prova PCR o test d’antígens des de l’inici de la pandèmia, dels quals no n’hi ha cap cas actiu en aquest moment. La qual cosa ha suposat que la incidència acumulada de positius detectats en els últims 14 dies és de 0.

En l’altra cara de la moneda, el coronavirus s’ha cobrat una altra vida a Pego, i ja en són 8. Segons les xifres de Sanitat, la taxa de defuncions al municipi s’ha situat en 78’99 per cada 100.000 habitants.

La taxa de defuncions continua creixent també a la resta de la comarca. Des de l’anterior actualització, realitzada divendres passat, hi ha un total de 4 noves defuncions de persones amb coronavirus. Una corresponent a Pego, altra a Dénia, que ja en suma 36 morts, també una altra a Pedreguer i la quarta a Xàbia.

Al departament de Salut de Dénia la taxa és de 111’21 defuncions per cada 100.000 habitants.

També ha repuntat, molt lleugerament, la incidència acumulada de positius en els últims 14 dies a la Marina Alta. Divendres passat era d’11’6 casos i en l’actualització de hui és de 12’81. I és que s’ha detectat 9 casos nous des del divendres. 4 registrats a Dénia, 3 a Calp, un a Xàbia i un altre a Xaló.

DADES DE LA COMUNITAT VALENCIANA

La Comunitat Valenciana ha notificat 155 casos nous de coronavirus i 15 morts des de l’última actualització, quatre d’ells persones usuàries de residències.

D’altra banda, els hospitals valencians tenen a 478 persones ingressades, 22 menys que dijous passat, últim dia en què es va donar xifres d’hospitalitzats, i 138 en UCI, set llits ocupats menys, segons l’actualització de la Conselleria de Sanitat.

D’aquesta manera, la xifra total de positius des de l’inici de la pandèmia ascendeix a 384.243 persones. I amb les 15 noves defuncions de persones amb coronavirus, a la Comunitat Valenciana han mort 7.066 persones des de l’inici de la pandèmia.

Des de l’última actualització s’han registrat 746 altes a pacients amb coronavirus. D’aquesta manera, ja són 385.099 persones en la Comunitat Valenciana les que han superat la malaltia.

D’acord amb les dades de Conselleria, en aquests moments hi ha 3.542 casos actius, la qual cosa suposa un 0,90% del total de positius de la Comunitat Valenciana.
Així mateix, s’ha comunicat nou residents nous positius des de l’última actualització, cap treballador i quatre persones usuàries han mort. Actualment, es troben sota vigilància activa de control sanitari 6 residències en la Comunitat Valenciana: 1 a la província de Castelló, 1 a la província d’Alacant i 4 a la província de València.
838 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!