Pego aposta per la Cultura en la programació de la Fira i Festes Patronals 2022

Aquest matí s’ha presentat la programació del que serà la retornada de les festes patronals i de Moros i Cristians a Pego. L’alcalde, i regidor de l’àrea, Enrique Moll, junt amb la presidenta de la Junta Coordinadora de Moros i Cristians, Núria Gómez, han estat els encarregats de desgranar les activitats incloses en el calendari que es desenvoluparà des del divendres 17 de juny fins al 2 de juliol.

Moll ha destacat que s’ha realitzat un canvi en la programació per tal d’apostar per la Cultura.

La música, com ha indicat l’alcalde, tindrà un protagonisme especial en els Festes Pego. De fet, en el primer cap de setmana, a més de l’exposició fotogràfica commemorativa del desé aniversari d’Smoking Souls, hi ha cinc activitats musicals.

Entre d’elles, la Trobada de muixerangues de la Marina, dissabte 18, jornada en què també es farà el concert de l’Agrupació Musical de Pego i la Nit de Rock. En aquesta cita, dissabte 18, a les deu i mitja de la nit al recinte multiactivitats, actuaran Kela, Boikot, Smoking Souls i Dj Cate.

Kela presentarà el seu nou disc, El mirall, en la Nit del Rock a Pego. Però, abans té un concert a València en què es decidirà si continua cap a la fase final del concurs Sona 9. L’escoltem.

Smoking Souls també estarà present a la Nit del Rock per a tocar davant del seu públic els temes nous, coincidint tot amb el seu desé aniversari, que celebraran a pego amb l’exposició fotogràfica que s’inaugurarà divendres 17, a les set de la vesprada, a la Casa de Cultura.

En el programa de la Fira i Festes hi ha actuacions musicals tots els dies. Però, també, teatre els dies 22, 26, 27 i 29, amb propostes per a tots els públics.

I, quant a la pólvora, el regidor de festes ha parlat d’una novetat.

Aquest seria un resum d’una programació que, segons l’alcalde, inclou moltes més activitats, com de costum. Parlem de partides de pilota, activitats per als xiquets i xiquetes, tir i arrossegament, la celebració del Dia de Sant Cristòfol, paelles, els actes litúrgics en honor a l’Ecce Homo…

I, des del dijous 23 els Moros i Cristians tornaran als carrers de Pego, tot i que abans, dissabte dia 4, tindrà lloc la Publicació Festera, per anunciar que la festa està ja molt a prop. Escoltem la presidenta de la Junta, Núria Gòmez, qui ha detallat hui la programació dels Moros i Cristians de Pego 2022, que també inclou novetats.

 

1066 Visites
Hola!!