Pego acull, del 27 al 30 de desembre, el I Festival ‘Sons d’Hivern’

Atzaïla promou està activitat que pretén omplir les vesprades del 27, 28, 29 i 30 de desembre, de música en directe amb concerts de grups del poble i de la comarca per distints carrers de la localitat. 12 concerts amb una gran diversitat d’estils per a aplegar a tota la gent. Cada dia es podrà gaudir a Pego de tres actuacions en format acústic, a les 17.45 h, les 18.30h i les 19.30h, en diferents carrers i places del poble que podeu consultar en els cartells distribuïts pel municipi. L’activitat està patrocinada per l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego, l’Associació d’Hostalers de Pego i l’Ajuntament de Pego.

cicle_musica_atzaila2Atzaïla Associació Cultural, ha estat l’artífex del I Festival ‘Sons d’Hivern’ que té com a objectiu «omplir de vida diferents racons del poble», apuntava la regidora de Festes, Rebeca Bañuls. «Volem que hi haja moviment, que el poble siga dinàmic perquè hi ha música», complementava Ferran Ferrando, l’encarregat de coordinadar esta nova activitat per a la setmana entre Nadal i Cap d’any i membre d’Atzaïla. Ferrando també explicava que ‘Sons d’Hivern’ ha estat possible gràcies a la aportació econòmica de l’Ajuntament de Pego, l’Associació de Comerç i Professionals de Pego i l’Associació d’Hostalers de Pego.

Del 27 al 30 de desembre, eixa setmana «un poc oblidada del Nadal», com descrivia Bañuls, és l’elegida perquè la música en directe prenga protagonisme als carrers de Pego. 4 dies en què grups del poble i de la comarca faran concerts breus (al voltant de 45 minuts) i, sobretot, «desenfadats», explicava Ferran Ferrando. 12 concerts amb una gran diversitat d’estils per a aplegar a tota la gent i és que actuaran: La Clandestina, Tres d’ací (que debuten en el I Festival de ‘Sons d’Hivern), Niños Cantores, Jaume Ginestar, Quintet Al Vent, Trilogy, Tr3scant, Lilit i Dionís, Coral i rondalla del CEAM, Tremp i Akpela.

Ferran Ferrando agraïa a tots els grups la seua col·laboració en esta nova iniciativa i destacava que no participen pels diners, sinó principalment, ho fan «per gust» i és per això que «esperem que la gent ho reba amb molt carinyo perquè fa fred i no és fàcil tocar a la interpèrie quan fa fred», expressava el membre d’Atzaïla.

triptic_ciclemusica_dinsLes actuacions estaran ubicades en diversos punts del poble, principalment, del centre del municipi, amb l’objectiu de «donar vida a diferents racons del poble», explicava la Regidora de Festes, qui apuntava que «la intenció és que la gent isca al carrer, que compre, que gaudisca dels nostres comerços, bars, dels carrers, de la il·luminació, de les nadales que sonen a la plaça de l’Ajuntament. En definitiva, interactuar amb el nostre poble».

Cada dia es podrà gaudir a Pego de tres actuacions en format acústic, a les 17.45h, les 18.30h i les 19.30h., en difirents ubicacions. Així, La Clandestina farà passacarrers per ampliar el radi d’acció, eixint des del bar Caçadors i des del Convent. La resta de punts on hi haurà concert són: Casa de Cultura, carrer Vallet (als porxins), Placeta del bar Caçadors, Plaça Mayorazgo Cendra, carrer Ramón i Cajal (L’Om), carrer Sant Doménech (front a la llar parroquial), Plaça del Mercat, Plaça de l’Ecce-Homo, carrer Sant Antoni de Pàdua i Passeig Cervantes.

La idea d’Atzaïla és, si ‘Sons d’Hivern’ té una bona acollida, reeditar-lo anualment ja que, explicava Ferran Ferrando, «a Pego hi ha material per a allargar-lo ja que la base és la gent de Pego», de fet confessava que «encara no hem començat i ja estem pensat per al II Festival ‘Sons d’Hivern perquè l’any que ve es pot canviar tot el cartell amb grups nous, gent que no ha actuat en 2016 i continuant sent, el 90% grups de Pego i, si algú de fora vol vindre, sense problema».

 

2837 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!