Tot preparat perquè arriben a Pego els Patges i l’Ambaixadora Reial

Serà dissabte, 24 de desembre, a les 12 del migdia, a la plaça de l’Ajuntament. Moment perquè xiquets i xiquetes puguen entregar les seues cartes amb els seus desitjos que esdevindran realitat la la nit del 5 de gener, quan a Pego arribe la Gran Cavalcada Reial on el protagonisme absolut serà per Melcior, Gaspar i Baltasar i… la patrulla canina.

conte-de-nadal
El compte enrere per a Nadal és més que una realitat i, per estes dates són molts els esdeveniments que s’organitzen per celebrar o preparar unes dates on la família, la màgia, la companyonia en general, és el centre. Esta vesprada, a les 18.30h., els xiquets i les xiquetes de Pego ho podran comprovar si acudixen al teatre municipal per veure l’adaptació que l’Oracle de l’Est ha realitzat de ‘Conte de Nadal’, un clàssic de Charles Dickens amb què, asseguren, es va crear el que coneixem com a esperit de Nadal. Una activitat de la Regidoria de Cultura i la Diputació d’Alacant.

Demà dissabte, Pego rebrà la visita dels Patges i de l’Ambaixadora Reial. A la Plaça de l’Ajuntament serà on se situaran per a rebre les cartes dels xiquets i les xiquetes del poble. Eixes cartes plenes de desitjos per a 2017 dirigides a Ses Majestats d’Orient. La visita serà a partir de les 12h., tot i que a les 11h., els més menuts i les més menudes ja podran gaudir de jocs diversos allí mateix. Explicava la regidora de Festes, Rebeca Bañuls, que enguany la visita és un poc més tard del que és habitual per respectar i complementar les activitats programades a les 10 i a les 11 del matí per les parròquies de la Sagrada Família i l’Assumpció, respectivament, totes dues activitats incloses en ‘Pego Solidari’.

af-cartell_reis_2016Atenció perquè enguany, els Patges i l’Ambaixadora dels Reis d’Orient han decidit canviar el seu recorregut per a arribar fins a la plaça de l’Ajuntament. Eixiran des del Pla de la Font i seguiran per Sant Francesc Xavier, carrer Mar, Jaume I, Major i plaça de l’Ajuntament.

L’Ambaixadora Reial serà l’encarregada de difondre el missatge que Melcior, Gaspar i Baltasar volen que arribe als xiquets i xiquetes de Pego. Mentrestant, els Patges Reials es quedaran a peu de carrer per poder rebre la multitud de cartes que de segur ja estan preparades per a demanar moltíssims regals als Reis d’Orient.

Melcior, Gaspar i Baltasar tenen quasi dos setmanes per enllestir-ho tot i, dijous 5 de gener, a les 18h., tindre-ho tot lligat i ben lligat per a desfilar d’allò més tranquils en la Gran Cavalcada que, com és habitual, arribarà per Ambra i partirà a Pego, des del Convent dels Germans Franciscans. Avançava la regidora de Festes, Rebeca Bañuls, que enguany els més menuts i les més menudes de la casa no es poden perdre este esdeveniment anual tan esperat perquè Ses Majestats d’Orient venen enguany acompanyades de la patrulla canina, és per això que espera que «siga inoblidable com les d’estos anys enrere».

1834 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!