Pego acollirà la primera prova de la I Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc

Serà el 19 de maig de 2012. El Centre Excursionista de Pego va ser qui va proposar el municipi com a seu per a la competició autonòmica que s’ha transformat en estatal. La I Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc comptarà amb tres proves puntuables que se celebraran a Pego, Madrid i Caravia (Astúries). La competició està organitzada per la FEDME i Top30.
Pego (Alacant), Madrid (IFEMA) i Caravia (Astúries) albergaran les tres cites de la primera Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc organitzada per la FEDME i Top30, amb la col•laboració de la FEMECV, FMM i FEMPA.

Ja és oficial. Després de diversos anys de treball intensos i fructuosos, en 2012 veurà la llum la primera Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc. Estarà organitzada per la FEDME i Top30, amb la col•laboració de la Federació de la Comunitat Valenciana (FEMECV), la Federació Madrilenya (FMM) i la Federació del Principat d’Astúries (FEMPA).

El calendari d’esta edició donarà inici el 19 de maig, amb la prova inaugural que tindrà lloc a Pego a proposta del Centre Excursionista de Pego, qui s’està encarregant de gestionar la seua organització local. Ressaltava Pablo Téllez, president del Centre Excursionista de Pego el fet que, inicialment la competició que anava a albergar Pego era de caràcter autonòmic. Finalment, però, la prova que tindrà lloc al municipi el 19 de maig serà de caràcter estatal.

El 17 de novembre, es disputarà la segona competició a IFEMA (Madrid). I els campions de la Copa d’Espanya 2012 es coneixeran l’1 de desembre, després de la prova de Caravia (Astúries).

Totes estes competicions es desenvoluparan en un format dinàmic d’un dia de duració. Els escaladors que aconseguisquen pujar als tres escalons de podi, tant en categoria masculina com femenina, rebran un premi econòmic.
597 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!