La regidoria d’Urbanisme organitza una jornada informativa sobre la implantació del projecte Star d’Iberdrola

Que consistix en la substitució dels equips de mesura, és a dir, dels comptadors elèctrics. La substitució ve motivada pel Pla de Substitució de Comptadors que establix l’obligació de les Companyies Distibuïdores de substituir gradualment tots els comptadors per nous equips que permeten la discriminiació horària i la telegestió. La xerrada tindrà lloc el dijous, 29 de març, a les 19h., a la Casa de Cultura de Pego.
La regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Pego ha decidit organitzar una jornada informativa sobre la implantació del projecte ‘Star’ d’Iberdrola a la zona de la Marina Alta. Un projecte que consistix en la substitució dels equips de mesura elèctrics, és a dir, dels comptadors de la llum.

Este projecte ve motivat pel Pla de Substitució de Comptadors vigent en l’actualitat que establix l’obligació, a les Companyies Distribuïdores, de substituir gradualment (fins a l’any 2018) tots els comptadors de mesura de subministraments d’energia elèctrica amb una potència contractada de fins a 15 kW, per nous equips que permeten la discriminació horària i la telegestió.

A este Pla de Substitució de Comptadors se li afegix la disposició addicional primera de l’Ordre ITC/3860/2007, de 28 de desembre, per la qual es revisen les tarifes elèctriques a partir de l’1 de gener de 2008 i que establix el procediment per a la presentació i aprovació dels plans de substitució, el seu contingut i el mode de comunicació dels distribuïdors amb els consumidors.

Dita ordre assenyala que “el client podrà optar per instal•lar els equips en règim de lloguer o bé adquirir-los en propietat, d’acord amb el mencionat article 9.8 de l’esmentat Reglament unificat de punts de mesura del sistema elèctric.”

Amb tot l’anteriorment exposat, i a fi de donar una major informació sobre este procediment, la Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Pego, a través de l’Associació Provincial d’Empresaris de Muntatges Elèctrics i Telecomunicacions de la província d’Alacant (APEME), ha organitzat una Jornada informativa per a explicar tots els aspectes relacionats amb la implantació del Projecte ‘STAR’ d’Iberdrola.

Un acte al que el regidor d’Urbanisme convida a assistir a empreses d’instal•lacions elèctriques, administradors de finques, usuaris i consumidors, ames de casa i ciutadania en general. L’acte es durà a terme el dijous, 29 de març, a les 19h., a la Casa de Cultura de Pego.

Als assistents a la Jornada se’ls entregarà un tríptic informatiu resum del contingut d’esta Jornada dirigit bàsicament als Usuaris i consumidors.
633 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!