Este dissabte, 24 de març, competició comarcal de natació a la piscina coberta de Pego

És la quarta jornada que es disputa. Les tres anteriors han estat a Ondara, Dénia i Calp. Participen 23 nadadors pegolins en totes les modalitats, excepte en papallona. La competició comença a les 17h., i està oberta a tot el públic en general.
Des de fa setmanes els joves de la Marina Alta que els agrada nedar estan d’enhorabona perquè tenen l’oportunitat de practicar el seu esport d’una manera competitiva, mesurant les seues forces i la seua tècnica, participant en la competició comarcal de natació.

Pego, Ondara, Dénia, Els Poblets, Calp, Benissa i Poble Nou de Benitatxell són les poblacions participants. La competició consta de sis jornades. Tres d’elles ja s’han disputat a Dénia, Ondara i Calp. La quarta tindrà lloc este dissabte a la piscina coberta de Pego. Les dos restants es duran a terme a Benissa i a Poble Nou de Benitatxell.

Pego, tot i que no compta amb un club de natació va decidir participar en aquesta competició comarcal per a donar alicient als seus joves nedadors. 23 són els que hi participen tenint un bons resultats, fins i tot algun despunta entre les millors posicions. Els nedadors estan contents amb el repte. En total són al voltant de un centenar de xiquets i xiquetes els que competixen.

Hi ha cinc categories participants, prebenjamins que neden 25 metres. Benjamins i alevins que neden 50 metres. Infantils i júniors que han de cobrir 100 metres. Ho fan en totes les modalitats de natació, incloent les carreres de relleu. L’estil de papallona és l’únic que està exclòs de la competició.
687 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!