Creama Pego i la Tourist Info preparen una jornada de l’arròs bomba de Pego

Esta tindrà lloc del 23 al 29 d’abril. Consistirà, d’una banda en unes conferències sobre l’arròs pegolí i les seues qualitats. De l’altra, en una setmana en què alguns restaurants del poble oferiran menús especials amb l’arròs bomba com a màxim exponent.
Creama Pego i la Tourist Info de Pego, l’Atzúvia i les Valls estan preparant per a la setmana del 23 al 29 d’abril una jornada de l’arròs bomba de Pego, amb l’objectiu de conèixer un dels productes més característics de l’agricultura pegolina.

La jornada està dividida en dues parts. D’una banda, en alguns restaurants de Pego durant la setmana es podran degustar diferents menús amb l’arròs bomba com a màxim exponent culinari. De l’altra, hi haurà dos dies, 27 i 28 d’abril, de conferències i taules rodones com per exemple la que estarà protagonitzada pels productors arrossers de Pego que explicaran com d’especial és l’arròs que es cultiva a la marjal de Pego i explicaran curiositats de la seua evolució.

També hi haurà una conferència a càrrec dels tècnics del Parc Natural que explicaran els beneficis del cultiu. Així mateix, Evarist Miralles, el millor cuiner d’Espanya 2011, parlarà sobre els diferents estils de cuinar l’arròs bomba de Pego. Un metge especialista exposarà els beneficis mèdics d’una dieta basada en l’arròs.

La jornada de l’arròs també inclourà una visita al Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva i una visita al Museu Etnogràfic de Pego.
651 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!